Спільна робота викладачів та студентів.

Днями на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науково-практичний семінар на тему: “Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного господарства”. Вході якого викладачі разом зі студентами визначали основні фактори підвищення конкурентоспроможності підприємств та проблеми, які виникають під час їх реалізації.
Семінар вже традиційно складається з двох частин: теоретичної та практичної. Практична частина семінару полягала у спробі виявлення фальсифікату молочної продукції двома способами, а саме органолептичним та лабораторним.
Всі ми знаємо, що використання якісного продукту є запорукою виготовлення якісної продукції, а це в свою чергу прямо впливає на підтримання і навіть підвищення конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності.

Поділитися:Buffer this pageEmail this to someoneShare on FacebookShare on VKTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this page