Всесвітній день сандвіча та навчальний процес.

Сьогодні, 3 листопада – день сендвіча. Він схожий на простий бутерброд, але це не так! Сендвічобов’язково має дві скибки хліба або булки зверху та знизу, а начинок між ними існує безліч. Офіційно зафіксовано більше ста рецептів. Окрім звичних для нас шинки, сиру, ковбаси, зелені та овочів кладуть ще арахісову пасту, зефір, авокадо, квашену капусту, картоплю-фрі, смажені молюски та ананаси. А назвали цю страву на честь англійського графа Сендвіча у 18 столітті, який обожнював грати у карти і замовляв собі перекус за стіл, щоб не переривати гру. І аби не загрязнитисобі руки граф попросив накрити зверху ростбіф шматком хліба. Ця ідея багатьом сподобалася і швидко розійшлася світом. Офіційно цього дня відбуваються різноманітні змагання: хто більше з’їсть сендвічів на швидкість та хто приготує довший сендвіч. Студенти групи ГРС-31 також долучилися до святкування і приготували свій сендвіч за унікальною технологією.

Поділитися:Buffer this pageEmail this to someoneShare on FacebookShare on VKTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this page