Науково-практичний семінар студентів та викладачів кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося засідання науково-практичного семінару за участю студентського наукового гуртка «Академія гостинності», в процесі якого обговорено актуальні питання розвитку готельно-ресторанного бізнесу нашого міста. Зокрема:
– проблеми розвитку ресторанного бізнесу міста Мукачева;
– стримуючі фактори розвитку ресторанного господарства;
– відгуки споживачів про ресторанний бізнес міста;
– сучасні реалії, стан та перспективи розвитку готельного господарства.
Вперше до наукової роботи кафедри долучився і розпочав свою практичну діяльність студентський науковий гурток «Академія гостинності». Членами якого під час практичного експерименту визначено та підтверджено науково доведену взаємозалежність органолептичного сприйняття людиною їжі, шляхом дегустації різних продуктів харчування за смаком, а також різні види смаків одного продукту (чіпсів) без застосування зору та нюху.
Проведення таких заходів є надзвичайно цікавими та пізнавальними.

Поділитися:Buffer this pageEmail this to someoneShare on FacebookShare on VKTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this page