На факультеті туризму та готельно-ресторанного бізнесу 03 вересня 2018 року відбулися урочистості з нагоди початку нового навчального року, який відкриває нові можливості для досягнення омріяних цілей за обраними спеціальностями. Метою якісної освіти стають не просто знання й уміння, а певні якості особистості, формування ключових компетентностей, які повинні підготувати студентів до подальшої професійного діяльності. Інформаційна підготовка студентів факультету передбачає цілеспрямоване опанування інформаційно-комунікаційних технологій.

Студентів-першокурсників привітали проректор з науково-педагогічної роботи, декан факультету, завідувачі випусковими кафедрами, академнаставники груп. Студентів ознайомили із матеріально-технічною базою факультету, спеціалізованими навчальними лабораторіями та кабінетами, обладнаними за сучасними вимогами щодо підготовки  компетентних, професійно мобільних фахівців. Бажаємо студентам та викладачам плідної співпраці, незабутніх миттєвостей активного студентського життя, творчих наукових здобутків, оволодіння фаховими компетентнісними знаннями.

Першокурсників факультету економіки, управління та інженерії вітаємо у  дружній  студентській родині!  Познайомилися з деканом, завідувачами  кафедр та кураторами груп, а далі зразу на пари! Бажаємо студентам швидко адаптуватися до навчального процесу, успіхів у навчанні та веселого студентського життя!

На урочистій лінійці МДУ оплесками та усмішками зустрічали першокурсників та випускників гуманітарного факультету. У день вересневого свята ректор МДУ Щербан Т.Д. привітала студентів, викладачів, батьків та гостей свята з Днем знань та побажала їм здобути знання, які допоможуть досягати успіхів та особистісного росту, розвиватися, підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів, досягти омріяної мети.

Наукова бібліотека Мукачівського державного університету до Дня знань презентувала приватну колекцію архівних матеріалів Панкулича В.М. “Освіта Закарпаття”.

Поширити це…

Мукачівський державний університет