Круглий стіл «Культура та якість надання послуг закладами громадського харчування м. Мукачева»

25 квітня 2017 року доцентом кафедри суспільних дисциплін Міщур Т.Л. та студентами ІІ курсу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа» було проведено круглий стіл «Культура та якість надання послуг закладами громадського харчування м. Мукачева».
Студенти ІІ курсу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа» протягом другого семестру виступали експертами-дослідниками з визначення рівня якості послуг, які надаються деякими закладами громадського харчування м. Мукачева. Мета даного дослідження – систематизація теоретичних знань, отриманих під час вивчення дисципліни «Культура готельно-ресторанної справи», формування практичних навичок зі збору інформації та аналітичного опрацювання даних.
В коло досліджень було включено дев’ять закладів харчування. Під час обговорення експерти представили дайжест – калейдоскопи ресторанів та кафе. Відмічені були і слабкі сторони їхньої роботи. На завершення кожний студент дав рейтингову оцінку закладам. Було відмічено, що в м. Мукачево є немало закладів харчування, які можуть задовольнити найвишуканіші смаки мешканців та гостей міста.

Поділитися:Buffer this pageEmail this to someoneShare on FacebookShare on VKTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPrint this page