Велике значення у професійній підготовці фахівця англійської філології має практична підготовка. За весь період навчання студенти-філологи проходять різні види практик. Саме тепер у студентів 4-го курсу завершилася виробнича (переддипломна) практика у школі, яка дозволила їм відчути себе у ролі вчителя і застосувати на практиці набуті знання, вміння та навички. Заключним етапом виробничої практики стало показове заняття для викладачів кафедри англійської філології та методики викладання іноземних мов і педагогічного колективу школи.

Ось що розказує про свій перший педагогічний досвід студенка 4 курсу спеціальності «Філологія (англійська)» Ліхачова Ганна:

«На початку я дуже хвилювалася, оскільки це був мій перший показовий урок у школі, завдяки інтерактивності учнів та бажанню приймати участь у різних видах навчальної діяльності хвилювання зникало. Цей урок став для мене безцінним досвідом, і я усвідомила, що бути вчителем не легко, але цікаво. Професія вчителя є однією з найкращих професій! Велика вдячність вчителю англійської мови 6-В класу Яров Тетяні Коріївні за корисні поради та настанови».

Категорії: Кафедра англійської філології та методики викладання іноземних мов

Поширити це…

Мукачівський державний університет